PARKETVLOEREN

Parketvloeren zijn mooi, warm en stijlvol. Omdat hout een duurzaam materiaal is met een natuurlijk karakter zijn parketvloeren de laatste jaren weer enorm populair. Albafloors uit Erpe-Mere is the place-to-be voor degelijke parketvloeren in de meest uiteenlopende stijlen en houtsoorten. En dat zowel voor particuliere klanten als voor bouwfirma’s, aannemers, schrijnwerkers…

Half-massief of gelaagd parket

Een samengesteld parket, ook wel half-massief of meerlagig parket genoemd, is opgebouwd uit verschillende lagen die zodanig verlijmd zijn dat het parket optimaal stabiel is. De toplaag bestaat uit een laag edelhout in afwerking naar keuze.

Hoogkant Visgraat Hongaarsepunt

Hongaarse punt is de eigentijdse variant van het visgraatmotief. Het is een legpatroon en niet zozeer een houtsoort voor parket. Hongaarse punt brengt een trendy retro-element in uw interieur.

Massief eiken parket

Voor wie een authentieke houten vloer wil, is een massief eiken parket een must! Duurzaam, oerdegelijk en tijdloos.

Bamboe

Het meest ecologische alternatief voor wie een stijlvolle parketvloer wilt en ook een hart heeft voor de natuur en het milieu.

Grenen plankenvloeren

Grenen zijn het budgetvriendelijke alternatief voor wie toch de warme uitstarling van een houten vloer wil.

Wengé

Wengé is een tropische houtsoort uit Midden- en West-Afrika van duurzaamheidsklasse 2. Het is een prachtig, donker hout dat uw interieur een ongeziene elegantie geeft.

Parket is een natuurproduct en hout is geen laminaat! Daarom houdt u er bij de aankoop best rekening mee dat elke plank verschillend is. De tekeningen en nerven verschillen van plank tot plank. De kleurschakering is ondanks een identieke behandeling, verschillend voor elke plank. Het staalbord dat u bij Albafloors ziet of meekrijgt om in uw interieur te testen, is een indicatie van wat het kan worden, niet van hoe het uiteindelijk zal zijn.

Pin It on Pinterest